Annanaspaj

Från Receptis
(Skillnad mellan versioner)
Hoppa till: navigering, sök

Nuvarande version från 16 maj 2006 kl. 13.54

Botten

  • 3 dl krossade digiestivekex (plastpåse och kavel funkar bra)
  • 1 dl smält smör
  • 1 msk socker

Blanda ihop till lagom konsistens (häll på mer av det som behövs).

Tryck ut i pajform.

Grädda i 175 grader i 5-8 minuter.

Låt svalna.

Fyllning

  • 1 burk krossad annanas (~300 g fruktkött)
  • 5 dl creme fraiche
  • 1 dl socker
  • 1-2 tsk vaniljsocker

Låt annanasen rinna av i en sil minst 1 timme.

Blanda allt, häll i den svalnade formen.

Grädda i 175 grader i 25 minuter.

Servera kylskåpskall.

Personliga verktyg
Vinsajten.com SE