Hurtbulle

Från Receptis
Version från den 23 november 2008 kl. 17.41 av Lena (Diskussion | bidrag)
(skillnad) ← Äldre version | Nuvarande version (skillnad) | Nyare version → (skillnad)
Hoppa till: navigering, sök

Ingredienser

  • 2 dl fiberhavregryn
  • 5 dl vetemjöl (eller 3 dl vetemjöl + 2 dl fullkornsdinkel)
  • 1 dl linfrö
  • 1 dl russin
  • 1 dl grovhackade hasselnötter
  • 2 tsk bikarbonat
  • 1 tsk salt
  • ½ dl flytande honung
  • 4 dl mild yoghurt
  • ½ dl lingonsylt

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader
  2. Blanda alla torra ingredienser
  3. Rör ner lingonsylt, honung och yoghurt
  4. Klicka ut den lösa smeten i en smord avlång brödform
  5. Grädda i nedre delen av ugnen i 60 minuter
Personliga verktyg
Vinsajten.com SE